Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Community of Practice Waterinfiltrerende verharding en voorzieningen

De Community of Practice Waterinfiltrerende verharding en voorzieningen nodigt u uit bij het jaarlijkse symposium om opgedane kennis te delen op het gebied van infiltratievoorzieningen. Het symposium vindt plaats op maandag 11 december van 12:30 tot 16:30 uur bij Waternet in Amsterdam.

De bijeenkomst is bedoeld om kennis en ervaringen te delen. Zowel de goede als slechte ervaringen helpen om verder te komen. Het programma geeft extra aandacht aan waterbergende wegfunderingen, waterkwaliteit en alles wat u tegenkomt als u in de praktijk bezig bent met infiltrerende voorzieningen. Voor dit laatste onderdeel gaan we op de fiets door de Rivierenbuurt.

Het programma

  • 12:30 – 13:00 uur  Inloop met lichte lunch
  • 13:00 – 14:00 uur  Opening en presentaties (Daniel Goedbloed (Waternet) en Jeroen Schoonderbeek & Dante Föllmi (HvA)
  • 14:00 – 14:15 uur  Pauze 
  • 14:15 – 16:00 uur  Fietstocht door de Rivierenbuurt of themasessie bij Waternet (Klimaatbestendige inrichting, Waterinfiltrerende verharding, Waterkwaliteit)
  • 16:00 – 16:30 uur  Afsluitingsborrel

Aanmelden

We kijken uit naar uw deelname! Via dit webformulier kunt u zich aanmelden.

Meer informatie

Op de website van CoPWaive kunt u meer informatie vinden over de Community of Practice Waterinfiltrerende verharding en voorzieningen. Hebt u vragen mail Jesse Moeys (Sweco) of Marleen Arntz (Stichting RIONED).