Debat over het realiseren van een klimaatrobuust beekdallandschap GESLOTEN-aanmelden niet meer mogelijk
Het klimaatbestendig maken van ons land staat overal op de agenda. Maar hebben we hetzelfde beeld van de inspanning die geleverd moet worden? Samen met de Community of Practice Beken en Rivieren heeft de STOWA een ‘praatplaat’ ontwikkeld om te komen tot Klimaatbestendige beekdallandschappen. Op deze praatplaat is te zien wat de mogelijkheden zijn in het waterbeheer, natuurbeheer, de landbouw en de stad. Aan de hand van deze plaat gaan we met elkaar in gesprek. Doe mee!
Datum |
|
Locatie |
Webinar |
Tijd |
10.00-12.30 |
Tags |
Dank voor uw deelname aan het webinar. Wilt u alles nog eens rustig terugkijken? Bekijk alle introductiefilms en een samenvatting van het webinar op het STOWA YouTube kanaal
Op 12 juni gaan we in debat met bestuurders om te kijken wat zij gaan doen om het klimaatbestendig beekdallandschap te gaan realiseren. Dit onder het motto: van denken naar doen!
-
09.30 Mogelijkheid tot inloggen
-
09.50 Virtuele inloop
-
10.00 Welkom, introductie, context Dagvoorzitter Marinda Hall heet iedereen welkom licht het programma toe en introduceert Ernest de Groot, voorzitter CoP Beken en Rivieren
-
10.15 Hoe ziet een klimaatrobuust beekdallandschap eruit? Toelichting praatplaat Mirja Kits (Kernteam CoP Beken en Rivieren-waterschap De Dommel)
-
10.30 Klimaatrobuuste beekdallandschap in Panorama Nederland Berno Strootman (Rijksadviseur Fysieke Leefomgeving)
-
10.45 Pauze
-
10.50 Vervalt
-
11.05 Filmpje
-
Bestuurders aan het woord Dirk-Siert Schoonman (waterschap Vallei en Veluwe) Lambert Verheijen (waterschap Aa en Maas) Peter van Dijck (LLTB)
-
11.40 Pauze
-
11.45 Filmpje
-
Bestuurders aan het woord Jos van de Boogaart (Gemeente Mill) Nicole Ollant (Bosgroepen)
-
12.20 Afsluiting Marinda Hall, voorzitter
-
12.30 Virtuele napraat
Aan de hand van interviews worden bestuurders van Waterschap Vallei en Veluwe, Aa en Maas, de gemeente Mill, de LLTB en de Unie van Bosgroepen bevraagd op hun activiteiten. Deelnemers aan de bijeenkomst kunnen online vragen stellen.
Download Praatplaat beekdallandschappen onderstaand staat de pdf met toelichting.
Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt een inlogcode voor deelname aan het webinar.