Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Kennisdag Instandhouding Waterkeringen #20 (2023) 'Een dijk van een generatie', bedrijvenmarkt

Op 29 juni vindt in Burgers Zoo de jaarlijkse Kennisdag Instandhoudingen plaats, met als thema 'Een dijk van een generatie'. Er is net als andere jaren een speciale bedrijvenmarkt waarop bedrijven en adviesbureaus die actief zijn op het terrein van hoogwaterveiligheid en daaraan gerelateerde zaken, in contact kunnen komen met (mogelijke) gebruikers van producten. Je kunt je hiervoor als bedrijf aanmelden.

Let op: de aanmelding voor dit evenement is gesloten.


Tijdens deze kennisdag blikken de deelnemers terug en kijken ze vooruit naar het onderzoek en de instandhouding van onze waterkeringen. Dit alles met speciale aandacht voor zowel de ‘jonge’ als de ‘ervaren’ waterkeringbeheerder. En na 20 Kennisdagen en een 30-jarig dienstverband nemen we afscheid van Ludolph Wentholt als programmamanager waterveiligheid bij STOWA.

Interesse voor deelname aan de bedrijvenmarkt?

Wilt u zich met uw organisatie of bedrijf presenteren op onze bedrijvenmarkt? U bent meer dan welkom! Aanmelden kan via de aanmeldknop hierboven. De kosten bedragen 600 euro. Dit is inclusief entree voor 2 personen (lunch en drankjes inbegrepen).

De standruimte is 2 bij 2 meter. De aanwezige tafel bij de stand is 1.40 meter lang en ongeveer 80 cm meter breed, daarachter is eventueel nog ruimte voor een banner of iets soortgelijks. Mocht u, in plaats van een lage tafel, liever een statafel gebruiken kunt u dat laten weten. De maximaal beschikbare hoogte is 3 meter. Iedere stand is voorzien van een elektriciteitsaansluiting en draadloos internet. Vanzelfsprekend kunt u de stand naar eigen inzicht inrichten.

Vragen?

Neem contact op met Jet Gerssen van STOWA, 06 130 66 895, of gerssen@stowa.nl.