Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Kennisdag zoetwater en ruimtelijke adaptatie

Vraag jij je af hoe we Nederland klimaatbestendig kunnen inrichten? En hoe je acties op de korte termijn kunt verbinden aan ontwikkelingen op de lange termijn? Kom dan naar de kennisdag van de Deltaprogramma’s Zoetwater en Ruimtelijke Adaptatie, op 28 september in Utrecht.

Het inrichten van Nederland is een puzzel die steeds moeilijker lijkt te worden. Dat komt door alle opgaven waar we mee te maken hebben, zoals klimaatverandering, de energietransitie, natuurherstel en de woningbouwopgave. Bij alles wat we doen in de ruimtelijke inrichting, moeten we ook rekening houden met de toekomst. Maar hoe doen we dat? Welke kennis is daarover beschikbaar? En welke kennis missen we nog? Daarover gaan we met elkaar in gesprek in het Spoorwegmuseum in Utrecht. De uitnodiging komt eind augustus. Wil je die rechtstreeks ontvangen, vul dan je gegevens in.

De kennisdag is een initiatief van het Deltaprogramma Ruimtelijke Adaptatie, de Nationale Klimaatadaptatiestrategie en het Deltaprogramma Zoetwater in samenwerking met STOWA.