Skip to main content Skip to main nav

15 januari 2024

Jong of ervaren? Kom naar het eindsymposium Jong Waterbeheer op 24 januari!

Kom naar het JONG Waterbeheer Eindsymposium. Op 24 januari ben je van harte welkom bij De Boerinn in Kamerik. En voor alle duidelijkheid: ook ervaren waterbeheerders zijn van harte welkom!

Ruim 2,5 jaar geleden startte JONG Waterbeheer als onderzoeksproject van STOWA. Het bracht in kaart wat de behoeften en knelpunten zijn van jonge en ervaren watermensen in de samenwerking. Sindsdien stimuleert en faciliteert JONG Waterbeheer kennisdeling en uitwisseling van perspectieven tussen watermensen; jong, ervaren en van verschillende organisaties en vakgebieden. Dat is bijzonder waardevol én hard nodig, want we staan als sector voor grote opgaven, van droogte en zeespiegelstijging tot verlies van biodiversiteit. Deze complexe problemen kunnen alleen met betere samenwerking worden aangepakt.

Nu is het tijd voor een nieuwe fase: JONG Waterbeheer wordt afgerond. Maar dat laten ze uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Want het boeien, binden en behouden van mensen blijft cruciaal in de watersector. Net zoals het delen van kennis en perspectieven. Hoe kunnen we dat samen verder brengen? Daarom deelt JONG Waterbeheer nog één keer al haar kennis, ervaring én brengt het watermensen van alle generaties en allerlei disciplines bij elkaar tijdens het Eindsymposium. Deze dag ervaar je de kracht van kennis delen en beleven. JONG Waterbeheer neemt je mee in haar gedachtegoed, heeft experts gevraagd hun kennis te delen, en zorgt dat ook de deelnemers hun inzichten en ervaringen kunnen delen. Kortom: je gaat gegarandeerd naar huis vol kennis, inspiratie, acties én nieuwe connecties! 

Deelname is gratis, maar het aantal plekken is beperkt. Meer informatie vind je via deze link. En deel deze uitnodiging ook vooral met jouw collega’s, jong én ervaren.

  • Datum: 24 januari 2024
  • Locatie: De Boerinn, Mijzijde 6, 3471 GM Kamerik
  • Tijd: 10.00 uur - 17.00 uur (inloop vanaf 9 uur)